Suomalainen messu

la 12.8. kello 20.00

Suomalainen messu Hämeenkyrön kirkko

Lasse Heikkilän säveltämä musiikillinen ja vuosia ihastuttanut messu Hämeenkyrön ja Viljakkalan yhteisenä toteutuksena.

Lasse Heikkilän säveltämän Suomalaisen messun lauluilla siivitetty messu toteutetaan Hämeenkyrön ja Viljakkalan seurakuntien yhteistyönä.

 

Liturgina Henna-Riikka Kivistö

Musiikin johto kanttori Heidi Olkinuora

soittajina Viljakkalan Tuomas-bändi

Messussa näytettävät valokuvat Erkki Jokinen

 

Facebookin tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/189828198212892/

__

Suomalainen Messu sai alkunsa vuonna 1997 säveltäjä Lasse Heikkilän kansallissävyisistä melodioista, ja se on siitä lähtien ollut paljon esitetty, kuunneltu ja rakastettu. Suomalaisen messun musiikki on myös levytetty. Voit kuunnella Suomalaisen messun lauluja esimerkiksi tästä linkistä.


vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.  

Katso myös

ke 25.7. klo 14.00

Ulla ja Antti Linnainmaan kodin pihapiirissä os. Trossitie 94, Hämeenkyrö

Kesäseurat

Tervetuloa Linnainmaan kesäseuroihin suloisen suven keskelle!
su 29.7. klo 10.00

Hämeenkyrön kirkko

Messu kirkossa

Konfirmaatiopyhä! SJ3-leirin nuoret tulevat siunattaviksi ja ehtoollispöydän ääreen. Sunnuntain aiheena on uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa. Nuoria tästä muistuttavat kappalainen Minna Järvinen, nuorisotyöntekijä Mikkeli Kivimäki ja teologi Matti Välimäki. Musiikista vastaa Heidi Olkinuora.
su 5.8. klo 10.00

Hämeenkyrön kirkko

Messu kirkossa

”Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne” (Hepr. 3: 15). Ihmisen elämässä on aikoja, jolloin Jumalan aivan erityisesti kutsuu juuri häntä. Näitä aikoja kutsutaan etsikkoajoiksi. Tämän päivän messu on omistettu niille. Liturgina ja saarnaajana Anu Mätäsniemi, kanttorina Heidi Olkinuora.