Vieraita Etiopiasta Osaralla

Vieraita Etiopiasta Osaralla

Osaran Kartanossa Anna-Kaisa ja Simo Immosen kodissa (Osarantie 95)

Tule kuulemaan terveisiä maailman nopeimmin kasvavan kirkon piispalta ja lähetystyöntekijöiltä Etiopiasta.

Lähetystyöntekijät Pirkko ja Raimo Tuppurainen vierailevat Hämeenkyrössä yhdessä Jimman synodin (hiippakunnan) piispan, pastori Hailu Abeben kanssa. Tilaisuus pidetään Osaran Kartanossa Anna-Kaisa ja Simo Immosen kodissa (Osarantie 95). Mukana illassa on myös kirkkoherra Erkki Malmberg. Tilaisuus alkaa tiistaina 11.7. klo 18 kahvitarjoilulla.

Tuppuraiset ovat työskennelleet Etiopiassa vuodesta 1981 alkaen ja nyt palaamassa lopullisesti Suomeen. Jimman hiippakunta on ollut Kansanlähetyksen yksi päätyökohde koko sen ajan. Etiopian luterilainen Mekane Yesus -kirkko on maailman nopeimmin kasvava ja suurin luterilainen kirkko.

Tervetuloa kuulemaan Tuppuraisten ja Piispa Hailun ajatuksia sieltä.

Ulla ja Antti Linnainmaan kodin pihapiirissä os. Trossitie 94, Hämeenkyrö

Kesäseurat

Tervetuloa Linnainmaan kesäseuroihin suloisen suven keskelle!

Isopappila

Sanomaa satelliittien avulla

Kansainvälisen tuulahduksen tuo iranilainen Parastoo Poortaheri Medialähetys Sanansaattajien SAT7- ohjelmista meille hämeenkyröläisille. Tule mukaan kuulemaan!