Nuorten rukouspiiri

Rukoillaan Suomen, Hämeenkyrön ja kristillisten kirkkojen puolesta.

Rukouspiirissä rukoillaan yhteisten ja omien asioitten puolesta. Rukouspiiri sopii kaikille jotka ovat tottuneita rukoilijoita, mutta erityisesti niille joille rukoileminen on uusi asia. Tule mukaan pyytämään, anomaan ja kiittämään.

Hiljaisuuden messu

"Tässä on lepopaikka. Sallikaa väsyneiden hengähtää, täällä on lepo ja virvoitus." Jes. 28:12

Messu kirkossa

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Paikalla myös Anu Mätäsniemi, Pirjo Järvinen, Johanna Graeffe, Anu Tassberg ja Jukka Hovila. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Isopappila

Sanomaa satelliittien avulla

Kansainvälisen tuulahduksen tuo iranilainen Parastoo Poortaheri Medialähetys Sanansaattajien SAT7- ohjelmista meille hämeenkyröläisille. Tule mukaan kuulemaan!