Nuorten rukouspiiri

Rukoillaan Suomen, Hämeenkyrön ja kristillisten kirkkojen puolesta.

Rukouspiirissä rukoillaan yhteisten ja omien asioitten puolesta. Rukouspiiri sopii kaikille jotka ovat tottuneita rukoilijoita, mutta erityisesti niille joille rukoileminen on uusi asia. Tule mukaan pyytämään, anomaan ja kiittämään.

Lähimmäisen messu

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Autuaita ovat hengessään köyhät – aidon elämän yksinkertaisuus

Seurakuntaillat alkavat! Pappi Erkki Jokisen vetämässä seurakuntaillassa keskitytään Vuorisaarnan Autuaaksijulistuksiin.

Isopappila

Sanomaa satelliittien avulla

Kansainvälisen tuulahduksen tuo iranilainen Parastoo Poortaheri Medialähetys Sanansaattajien SAT7- ohjelmista meille hämeenkyröläisille. Tule mukaan kuulemaan!