Maksut 01.01.2020 lähtien:

Virkatodistus:

• Elää-todistuksesta eli kirkon jäsentietojärjestelmästä tulostetusta seurakunnan jäsenen yksittäisiä tietoja koskevasta todistuksesta veloitetaan 9 euroa.
  • Virkatodistukseen lisätään muita tietoja kuten aviopuolisosta, lapsista tai muita henkilöitä koskevia tietoja hinta on 9 euroa.

Sukuselvitys

•  9 euroa, kun sukuselvitykseen on haettu tietoa muusta rekisteristä, kuin kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä.
  •  9 euroa, kun siihen haetaan tietoa kirjamuotoisista kirkonkirjoista ja tiedot koskevat todistuksen päähenkilön yksittäistä avioliitto, muutto- tai kuolintietoa tai kirkollista toimitusta
  • 30 euroa, kun todistus pohjautuu kirjamuotoisten kirkonkirjojen tietoihin ja siinä on enemmän tietoa kuin henkilön perustiedot (yksittäinen muutto-, avioliitto- tai kuolintieto). Jos saman sisältöisiä todistuksia tilataan kaksi tai useampia eri käyttötarkoituksiin, niin kaikista todistuksista veloitetaan alkuperäisen todistuksen hinta.
  • Kirjurin KirDi-toiminnallisuudella laaditusta todistuksesta veloitetaan päähenkilön osalta 45 eruaoa ja päähenkilöön liittyvästä todistuksesta 9 euroa

Toimitusmaksut:

• Todistuksesta peritään toikitustavasta riippumatta toimitusmaksua 5,50 euroa, joka sisältää laskutuksen ja postituksen.
  • Postiennakolla lähetettävästä todistuksesta peritään postiennakkomaksu.
  • Todistuksen lähettämisestä ulkomaille peritään lisäksi posti- ja pankkipalvelumaksut.
  • Jos lasku lähetetään asiakkaan pyynnöstä eri osoitteeseen kuin todistu, veloitetaan laskun lähettämisestä 5,50 euroa.
  • Maksukehoituksesta veloitetaan 5 euroa.