Kirkkoneuvosto

Kirkkovaltuusto valitsee jäsenet kirkkoneuvostoon. Neuvoston jäsenet valitaan kirkkovaltuuston jäsenistä ja puheenjohtajana toimii seurakunnan kirkkoherra.

Kirkkoneuvoston tehtävät määrää kirkkolaki. Niitä ovat esimerkiksi seurakunnan toiminnan johtaminen, talouden ja omaisuuden hoito, kirkkovaltuustossa käsiteltävien asioiden valmistelu ja täytäntöönpano sekä useimpien viranhaltijoiden valinta.

Kirkkoneuvosto:

Pitkänen Jorma, kirkkoherra, puheenjohtaja

Arhenius Päivi                 jäsen

Hakala Pekka                   jäsen

Immonen Anna-Kaisa       jäsen, varapj

Järvenpää Keijo               jäsen

Korhonen Kirsti               jäsen

Mäkipää Eelis                   jäsen

Nordfors Hannele            jäsen

Uusitalo Heikki                jäsen

Norokorpi Eero              kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ilottu Ari                         kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Läsnä kokouksissa talouspäällikkö Karolina Puuska joka toimii myös sihteerinä.

Läsnäolo-oikeus on kirkkovaltuuston puheenjohtajistolla.

Kevään 2020 kokousaikataulu:

Kirkkoneuvosto

Ma 27.1.2020 klo 16.30. Isopappila

Pe 14.2.2020 klo 16.30. Isopappila

Ma 6.4.2020 klo 16.30. Isopappila

Ma 11.5.2020 klo 16.30. Isopappila

kirkkovaltuuston ja -neuvoston jäsen

siviilipalvelusmies, kirkkovaltuuston ja -neuvoston jäsen

AV-tekniikka, ylistysillat

Moi!

Olen Eelis Mäkipää ja suorittelen tällä hetkellä työpalvelusta seurakunnassamme. Vastaan osaltani seurakuntamme äänentoistosta ja muista tietoteknisistä asioista sekä tiedotuksesta. Myös ylistysillat ovat harteillani.

Olen ns. "joka paikan höylä" joten minuun saattaa törmätä missä milloinkin.  Minulta voi kysyä myös mitä vaan, aina saat vastauksen. :)

Vapaa-aikanani viihdyn perheeni ja muiden läheisten kanssa. Unelmanani on, että seurakunta saisi kasvaa yhteisöksi jossa se palvelee paitsi Jumalaa niin myös toinen toistansa.

kirkkovaltuuston ja -neuvoston jäsen

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.

talouspäällikkö, kirkkovaltuuston ja -neuvoston sihteeri
Hallinto- ja talouspalvelut