Junnu-ilta

-kouluikäisten oma juttu!

Tykkäätkö pelailusta tai musiikista? Vai olisiko sinun juttusi ennemminkin kokkailu tai kädentaidot? Leffailta tai koko syksyn kestävä pöytäjääkiekkoturnaus? Junnu-illat suunnitellaan kouluikäisten omien toiveiden mukaan. Tule mukaan ja kerro oma ideasi. Illat on tarkoitettu 1-6-luokkalaisille.

Junnu-illat pidetään keskiviikkoisin

Torikadun Olohuoneessa klo 17.30-19.30

 

HUOM! Korona-tilanteesta johtuen junnu-illat ovat tauolla ja jatkuvat kun on jälleen mahdollista kokoontua yhteen. Toivomme syksyllä pääsevämme jälleen junnu-iltoihin.

Kaikissa junnu-illoissa on mukana varhaisnuorisotyönohjaajat Tuomas, Ukkonen ja Johanna Kivimäki apunaan seurakunnan isosia, kerhonohjaajia tai vapaaehtoisia aikuisia. Et siis jää yksin, vaikka tulisitkin mukaan ilman kaveria.

Haluatko saada oman Donkki-lehden ilmaiseksi?

Junnu-illasta saat ihan ilmaiseksi Donkki-lehden. Voit pyytää sen Tuomakselta. Kurkkaa tästä linkistä Donkin nettisivuja. Lehdessä seikkailevat juuri sinun ikäiset junnut Saku ja Ruut sekä Donkki-aasi joka on vähän hassu. Lehdessä on kivoja tehtäviä, puuhavinkkejä ja haastatteluja. Lehden avulla voit tutustua lisää Taivaan Isään, sillä siinä on vinkkejä siitä miten löydät Raamatusta tärkeitä asioita.