Junnu-ilta

-kouluikäisten oma juttu!

Tykkäätkö pelailusta tai musiikista? Vai olisiko sinun juttusi ennemminkin kokkailu tai kädentaidot? Leffailta tai koko syksyn kestävä pöytäjääkiekkoturnaus? Junnu-illat suunnitellaan kouluikäisten omien toiveiden mukaan. Tule mukaan ja kerro oma ideasi. Illat on tarkoitettu 1-6-luokkalaisille.

Junnu-illat pidetään keskiviikkoisin

Torikadun Olohuoneessa klo 17.30-19.30

 

Syksyn ensimmäinen ilta on 28.8.

Tällä sivulla olevasta videosta voit kurkistaa Junnu-iltaan.

Kaikissa junnu-illoissa on mukana varhaisnuorisotyönohjaaja Tuomas tai joku muu aikuinen apunaan seurakunnan isosia, kerhonohjaajia tai vapaaehtoisia aikuisia. Et siis jää yksin, vaikka tulisitkin mukaan ilman kaveria.

 

*Vanhemmat! Vaikka junnu-iltoihin ei tarvitse ilmoittautua ja niissä voi käydä vaikka vain joskus, olisi hyvä jos voisitte kertoa yhteystietonne, mikäli lapsenne käy illoissa. Näin saamme tarvittaessa yhteyden teihin, vaikka lapsi ei itse muistaisi puhelinnumeroanne. Toivomme myös että voisitte täyttää kuvauslupa-lomakkeen. Samalla lomakkeella kerätään myös yhteystiedot.

YouTube-video

Haluatko saada oman Donkki-lehden ilmaiseksi?

Junnu-illasta saat ihan ilmaiseksi Donkki-lehden. Voit pyytää sen Tuomakselta. Kurkkaa tästä linkistä Donkin nettisivuja. Lehdessä seikkailevat juuri sinun ikäiset junnut Saku ja Ruut sekä Donkki-aasi joka on vähän hassu. Lehdessä on kivoja tehtäviä, puuhavinkkejä ja haastatteluja. Lehden avulla voit tutustua lisää Taivaan Isään, sillä siinä on vinkkejä siitä miten löydät Raamatusta tärkeitä asioita.