Lahjat käyttöön!

Seurakunta ei ole vain työntekijät - seurakunta olemme me kaikki!

Sinä juuri olet tärkeä, eikä kukaan muu voi täyttää sinun paikkaasi. Tule mukaan toimijaksi, sinulle sopivalla tavalla ja ajalla. Anna rohkeasti lahjasi käyttöön. Ota yhteyttä - mietitään yhdessä mikä voisi olla sinun paikkasi.

Vapaaehtoisten työpanos on tärkeää, usein jopa välttämätönta, sillä kaikkea seurakunnan toimintaa ei olisi edes mahdollista pyörittää vain työntekijöiden voimin. Voit tulla vapaaehtoiseksi yksittäiseen tilaisuuteen tai sitoutua pitkäksi ajaksi oman elämäntilanteesi ja voimavarojesi mukaan.

 

Sopivalle paikalle

 

Tehtäviä on monenlaisia, esim. jumalanpalveluksessa avustaminen, lasten hoitaminen seurakunnan tilaisuuksissa, pyhäkoulun pitäminen, kahvituksen järjestämisessä auttaminen. Ehkä voisit tulla varamummoksi, -papaksi tai lisäsyliksi perhekerhoon. Haluaisitko olla lisäkummina perheelle, joilta oma turvaverkko kotipaikkakunnalla puuttuu tai on vähäinen? Haluaisitko mukaan järjestämään seurakunnan tapahtumia? Kävisitkö tervehtimässä vanhuksia ja vaikka lukemassa heille? Vapaaehtoisia tarvitaan myös kantamaan rukouksin työntekijöitä ja kaikkia paikkakunnan asukkaita. Ehkä voisit tuottaa sisältöä seurakunnan verkkosivuille, kirjoittaa tai valokuvata? Voit myös itse ehdottaa mitä haluaisit seurakunnassa tehdä. Mietitään yhdessä sinulle sopiva paikka toimia ja käyttää lahjojasi ja taitojasi. Ne kun ovat sinulle varmasti käyttämistä varten annettuja.

 

Löydä oma paikkasi toimia ja käyttää lahjojasi Hämeenkyrön seurakunnassa.

 

Tästä linkistä voit katsoa, millaisiin tehtäviin esimerkiksi voit ilmoittautua tekijäksi.

Voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella tai voit halutessasi kysyä lisää työntekijöiltä. Vapaaehtoistyön yhteyshenkilönä seurakunnassa toimii Minttumaria Ukkonen. Ole rohkeasti yhteydessä, sillä yhteydenotto ei vielä tarkoita, että olisit sitoutunut mihinkään tehtävään. Se kuitenkin mahdollistaa sen, että voimme yhdessä miettiä sinulle sopivaa paikkaa toimia.

palapelin palat

"Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa"
(1.Kor.14.26)

lastenohjaaja

Tiedottaja. Vapaaehtoistyön yhteyshenkilö.

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Toimin seurakunnassa vapaaehtoistyön yhteyshenkilönä, joten minuun voit olla yhteydessä jos haluat toimia vapaaehtoisena tai kysyä vapaaehtoisena toimimisesta. Teen myös muutaman tunnin viikossa someen ja nettisivuihin painottuvaa tiedotusta.

Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004. Olen opiskellut myös kirjoittamista.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.