Seurakuntakerhot

Seurakuntakerhot ovat kaikille seurakuntalaisille avoimia kerhoja, jotka kokoontuvat eri kylillä. Kerhoissa keskustellaan, kahvitellaan ja hiljennytään. Diakoniatyöntekijä ohjaa kerhoa.

Syksyllä 2019

Seurakuntakerhot kokoontuvat seuraavasti:

Päivitetään...

Jumesniemi, Kyläsali, Jumesniementie 411.
Kerhoa ohjaa Suvituuli Messi

Pe

Kotorinne, Ruokala, Kirkkoahde 4
Kerhoa ohjaa Pirjo Järvinen

Ke 11.9. klo 13.30

ke  2.10. klo 13.30

ke 6.11. klo 13.30

Sasi, Toukola, Sasintie 21
Kerhoa ohjaa Pirjo Järvinen

Ke 25.9. klo 13.30
Ke 23.10. klo 13.30
Ke 27.11. klo 13.30

Vesajärvi, Vesala, Vesajärventie
Kerhoa ohjaa Johanna Graeffe
Ti 17.9. klo 10.00

Ti 29.10 klo 10.00

Ti 26.11 klo 10.00

Ma 16.12. klo 12.00 Vesajärven, Sasin ja Jumesniemen seurakuntakerhojen yhteinen joulujuhla Särkijärven leirikeskuksessa

 

tulppaanit
diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö
diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :) Nykyisin Lumikilla on kaverina myös Typy ja Base -nimiset kissat, joita Lumikki pitää omina pentuinaan.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, erityisesti hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa myös diakoniatyössä. Lisäksi olen mukana aikuis- ja lähetystyössä.

t. Anu-pappi