Raamattupiiri VT

Punainen Pirtti

Raamattupiiri VT (Vanha Testamentti) käydään läpi Vanhaa Testamenttia. Luetaan ja jutellaan. Tervetuloa kaikki Vanhasta Testamentista kiinnostuneet.

Vanha Testamentti avaa meille näkoaloja Jumalan pelastushistorialliseen suunnitelmaan ja kertoo meille perustan Jeesuksen ristinkuoleman tärkeydestä ja tarpeellisuudesta. Lisäksi se kertoo meille juutalaisen kansan historiasta sekä yksittäisten ihmisten elämän käänteistä. Tule mukaan.

Raamiksissa on tarjolla kahvia/teetä ja toisinaan myös jotain pikkupurtavaa. Tilaisuus on maksuton.

Hämeenkyrön kirkko, Torikadun Olohuone

Nuortenilta

Nuortenillassa saa hengen-ja ruumiinravintoa sekä hengaillaan ja jutellaan. Tänään nuortenilta alkaa kirkossa ylistyksen merkeissä ja jatkuu Torikadulla jatkojen merkeissä.

Ylistysilta

Tervetuloa musiikin, sanan ja ylistyksen äärelle!

Ankkuri-ilta

Kaikille avoin parisuhdeilta, jossa ankkuroidutaan lujemmin parisuhteeseen ja etsitään yhdessä kumppanin kanssa keinoja sen hoitamiseen. Ilta sopii sekä aviopareille että seurusteleville pareille.