Lapsiparkki

Lapsiparkki Torikadun Olohuone

Haluatko rauhassa siivota tai käydä kaupassa tai vaikka hetken omaa aikaa? Seurakunnan lapsiparkkiin torikatu 8 päiväkerhotiloihin voi tuoda 3 vuotta täyttäneet- korkeintaan ekaluokkalaiset lapset koko ajaksi tai osaksi aikaa. Hoitoaika on varattava etukäteen viimeistään saman viikon maanantaina ensi sijaisesti viestillä tai soittamalla Sari Kivimäelle p. 044-7248372. Lapsiparkki on maksuton.

Seurakunnan lapsiparkkiin torikatu 8 päiväkerhotiloihin voi tuoda 3 vuotta täyttäneet- korkeintaan ekaluokkalaiset lapset koko ajaksi tai osaksi aikaa. Lapsiparkissa touhutaan yhdessä leikkien, laulaen, askarrellen ja osallistuen pieneen hartaus-ja satuhetkeen mahdollisuuksien mukaan. Jos lapsi kaipaa välipalaa, vanhempi tuo sen mukanaan. Lapsiparkki on maksuton.

Lapsiparkissa lastenhoidosta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat ja lapset ovat vakuutettuja hoidon ajaksi.

Lastenohjaaja

Olen Sari ja toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa.Olen työskennellyt lasten ja perheiden parissa 11 vuotta.  Asun Tampereella ja opiskelen työn ohella ongelmakoirakouluttajaksi. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, käsityöt, luonto, liikunta ja tanssi.

Lapsiparkki

Haluatko rauhassa siivota tai käydä kaupassa tai vaikka hetken omaa aikaa? Seurakunnan lapsiparkkiin torikatu 8 päiväkerhotiloihin voi tuoda 3 vuotta täyttäneet- korkeintaan ekaluokkalaiset lapset koko ajaksi tai osaksi aikaa. Hoitoaika on varattava etukäteen viimeistään saman viikon maanantaina ensi sijaisesti viestillä tai soittamalla Anne Aholalle p.0447248371. Lapsiparkki on maksuton.