Perheiden leiripäivä Särkijärven leirikeskuksessa

Perheiden leiripäivä Särkijärven leirikeskuksessa Särkijärven leirikeskus

Tervetuloa perhekerholaiset ja muutkin lapsiperheet mukaan! Luethan lisätiedot :)

Torstaina 16.5. klo 9-11.30 on Särkijärven leirikeskus varattu perhekerholaisille. Mukaan saavat tulla myös uudet perheet, tämä on oikein kiva aloitus perhekerhossa käymiselle.

Ohjelmassa mukavaa yhteistä puuhaa, ulkoilua, kädentaitoja ja terveisiä Taivaan Isältä.

Mitä tarvitsee ottaa mukaan? Varautukaa ulkoiluun (vaatteita suojaamaan sekä tuulelta että auringolta) ja makkaranpaistoon nuotiolla (tuokaa omat makkarat), seurakunta tarjoaa pullakahvit  ja mehut sekä sinapit ja ketsupit.

___

Lapset tulevat perhekerhoon aina yhdessä aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla oma vanhempi, isovanhempi, kummi tai joku muu lapselle läheinen aikuinen.

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.

Kesäperhekerho

Lapsiperheiden oma kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!