Iltaperhekerho Särkijärven leirikeskuksessa

Iltaperhekerho Särkijärven leirikeskuksessa Särkijärven leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ohjelmassa mm. iltapalaa, iltahartaus ja mäenlaskua. Ilmoittautuminen 21.2. mennessä.

Iltaperhekerho on tarkoitettu kaikille perheille, joissa on alle kouluikäisiä lapsia. Koko perhe on tervetullut mukaan. Ohjelmassa aluksi ruokaisa iltapala, sen jälkeen iltahartaus ja mukavaa puuhaa sisällä ja ulkona. Mukaan mahtuu rajattu määrä perheitä. Ilmoittautuminen tässä linkissä 21.2. mennessä.

vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.

Perheiden ja päiväkerholaisten kevätkirkko

Tervetuloa kaikki lapsiperheet ja päiväkerholaiset kevätkirkkoon. Kutsukaa mukaan myös mummit, vaarit ja kummit!

Kesäperhekerho

Lapsiperheiden oma kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!

Kesäperhekerho

Lapsiperheiden oma kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!