Etsimme määräaikaista apuemäntää!

Hämeenkyrön seurakunnassa on haettavana määräaikainen apuemännän työsuhde ajalle 11.9.-18.12.2019. Työlle saattaa olla jatkoa myös määräajan jälkeen.

Työ sisältää monipuolisia keittiötyöhön ja ruuanlaittoon liittyviä tehtäviä. Edellytämme kokemusta ruuanlaitosta isoille joukoille, leivontataitoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia. Keittiötyön lisäksi tehtäviin kuuluu siistimiseen ja kiinteistönhuoltoon liittyviä tehtäviä.

Työ edellyttää liikkumista seurakunnan toimipisteiden välillä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Haemme työntekijää, joka tarttuu oma-aloitteisesti työhön ja tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Palkkaus on Kirvestes:n palkkaluokan 402 mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Karolina Puuska p.044 724 8356.

Hakemukset viimeistään pe 23.8.2019 klo 15 osoitteeseen Hämeenkyrön seurakunta, Yrjö-Koskisentie 6, 39100 Hämeenkyrö. Kuoreen tunnus ”Apuemäntä”. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: karolina.puuska@evl.fi

Särkijärven leirikeskuksen päärakennus