Info ja asiointi

Tältä sivulta löydät mm. tietoa Hämeenkyrön seurakunnasta ja  kirkollisiin toimituksiin liittyvien asioiden hoitamisesta seurakunnan virastossa.

HUOM! Kesällä 17.6. - 14.7.2019 Kirkkoherranvirasto on avoinna ainoastaan maanantaisin ja torstaisin klo 9-13.

Katso ensin löytyykö etsimäsi tieto tämän sivun linkeistä.

Voit myös kokeilla sivun oikeasta ylälaidasta löytyvää hakutoimintoa, jolla voi etsiä tietoa valitsemansa sanan perusteella tältä sivustolta.

Uutiset-otsikon takaa löytyy tällä sivustolla julkaistut uutiset. Voit lukea ne myös etusivulta.

Hämeenkyrön seurakunnan esittely-otsikon takaa voit lukea perustietoja seurakunnasta.

Kaste, häät ja hautajaiset-otsikon takaa voit lukea lisää näistä elämän suurista käännekohdista ja niihin liittyvistä järjestelyistä.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset-otsikon takaa saat tiedon siitä, kuinka ko.asiakirjat voi hankkia.

Kirkkoon liittyminen-otsikon takana kerrotaan miten  kirkkoon liitytään.

Hautapaikat ja -maksut-otsikon takana kerrotaan hautauksesta, hautainhoidosta ja niihin liittyvistä asioista.

Seurakunnan päätöstenteko-otsikon takaa löydät tietoa siitä kuinka seurakunnan asioista päätetään. Sieltä voit myös lukea pöytäkirjoja.

Kirkolliset ilmoitukset Uutisoivassa-otsikon takaa löydät samat tiedot jotka julkaistaan myös paikallislehdessä, lukuunottamatta kaste- ja kuolinilmoituksia.

Jos et löydä etsimääsi tietoa,

älä epäröi ottaa yhteyttä seurakunnan virastoon. Yhteystiedot löydät tämän sivun oikeasta laidasta.

Yrjö-Koskisentie 6

39100 Hämeenkyrö

hameenkyro.seurakunta@evl.fi

avoinna

ma, ti, to ja pe klo 9.00 - 13.00

keskiviikkoisin suljettu

Edellä mainittujen aikojen ulkopuolella voit kiireellisissä asioissa ottaa yhteyttä myös seurakunnan pappeihin.

LASKUTUS

Verkkolaskutusosoite:

003701329529, operaattori on Basware jonka tunnus on BAWCFI22

Sähköpostiosoite laskuille:

kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Osoite paperilaskuille:

Kirkon palvelukeskus/

Hämeenkyrön seurakunta

++3186++

000260 Basware

Seurakunnan y-tunnus 0132952-9

toimistonhoitaja
Yrjö-Koskisentie 6

Kirkkoherranvirasto avoinna ma-ti ja to-pe klo 9-13. Keskiviikkoisin suljettu.