Polku-ryhmä

Vertaistukiryhmä Polku on tarkoitettu päihdeongelmista kärsivien läheisille. Voit olla päihteitä käyttävän äiti tai isä, puoliso tai muu läheinen. Tavoitteena on löytää voimavaroja omaan elämään ja saada vertaistukea toisilta. Ryhmä on suljettu ja luottamuksellinen. Ryhmään voit tulla juuri sellaisena kuin olet ja ajatuksien ja tunteien jakaminen on täysin vapaaehtoista.

Uusi ryhmä alkaa Helmikuussa 2024.  Ilmoittautua voit nyt.

Kokoontumiskertamme ovat: 7.2, 14.2, 21.2, 6.3, 13.3, 20.3 ( Majakassa) sekä yksi viikonloppi Särkijärven leirikeskuksessa 8-9.3

Ryhmä kokoontuu iltaisin.

Ennen ryhmän alkua ohjaajat tapaavat sinut ja saat lisätietoa ryhmästä. Ryhmän ohjaajina toimivat seurakunnan työntekijät Anne-Maria Ahola ja Suvituuli Messi. Heiltä saat halutessasi lisätietoja ryhmästä.

Kuvassa lunta , askelten jälkiä ja jalkineita.

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Teen diakoniatyötä eri ikäisten parissa, ja lisäksi työhöni kuuluu lähetykseen ja kansainvälisyyteen liittyviä asioita. Toivon, että minuun on helppo ottaa yhteyttä kaikenlaisissa asioissa.

Olen Espoosta Hämeenkyrön maaseudulle kulkeutunut kolmen lapsen äiti.

Innostun elämän eri sävyistä ja erilaisista ihmisistä. Vapaa-ajallani rapsuttelen kissoja ja lampaita.

nuorisotyönohjaaja, tavoittava nuorisotyö
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.