Polku-ryhmä

Vertaistukiryhmä Polku on tarkoitettu päihdeongelmista kärsivien läheisille. Voit olla päiteitä käyttävän äiti tai isä, puoliso tai muu läheinen. Tavoitteena on löytää voimavaroja omaan elämään ja saada vertaistukea toisilta. Ryhmä on suljettu ja luottamuksellinen. Ryhmään voit tulla juuri selaisena kuin olet ja ajatuksien ja tunteien jakaminen on täysin vapaaehtoista.

Ryhmä kokoontuu keskiviikko-iltaisin Särkijärven leirikeskuksessa seuraavasti:

13.1. 20.1. 10.2. 10.3. 20.3.(lauantai) 7.4. 14.4.

Ennen ryhmän alkua ohjaajat tapaavat sinut ja saat lisätietoa ryhmästä. Ryhmän ohjaajina toimivat seurakunnan työntekijät Anne-Maria Ahola ja Suvituuli Messi. Ilmoittautuminen puhelimitse ohjaajille 19.10. - 27.11. välisenä aikana.

Hiekkatie ruohoniittyjen välissä

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Yrjö-Koskisentie 6

Teen diakoniatyötä eri ikäisten parissa, ja lisäksi työhöni kuuluu lähetykseen ja kansainvälisyyteen liittyviä asioita. Toivon, että minuun on helppo ottaa yhteyttä kaikenlaisissa asioissa.

Olen Espoosta Hämeenkyrön maaseudulle kulkeutunut kolmen lapsen äiti.

Innostun elämän eri sävyistä ja erilaisista ihmisistä. Vapaa-ajallani rapsuttelen kissoja ja lampaita.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.