Uutisia seurakunnasta

Isoja ja pieniä asioita seurakunnasta

Voit lukea koko uutisen otsikkoa klikkaamalla.

Perheleirille etusijalla ensikertalaiset

7.5.2018 09.15

IMG_20160618_152503.jpg

Seurakunnan perheleiri pidetään Särkijärvellä10.-12.8. , ilmoittautuminen 23.4.2018-20.5.2018 tästä linkistä.

Tarvitset ilmoittautuessasi toimivan sähköpostiosoitteen. Leirin hinta on 40 euroa/aikuinen ja 25 euroa/lapsi, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi, maksu peritään korkeintaan kolmesta lapsesta. Lasku tulee leirin jälkeen sähköpostilinkkinä. Peruuttamattomasta leiriltä pois jäännistä peritään koko maksu.

Leiripaikat jaetaan ilmoittautumisajan loputtua ja jokaiselle perheelle ilmoitetaan onko mahtunut leirille vai ei. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat sähköpostiisi vahvistuksen. Jos sitä ei tule (tarkista myös roskapostikansio), olethan yhteydessä Merja Elorantaan, p. 044 7248 374.

Perheleirillä on tiedossa lähes kaksi vuorokautta kiireetöntä yhdessäoloa ja hauskaa puuhaa, hyvää ruokaa, leikkimistä, pelailua, veneilyä, sunomista, uimista, laulamista sekä kädentaitojen harjoittamista. ohjelmaa on sekä ikäryhmille erikseen että oman perheen kesken yhdessä toisten perheiden kanssa.