Huolia ja murheita?

Joskus huolia kasaantuu harteillemme niin paljon, että alamme voida huonosti, stressaannumme, masennumme, pelkäämme tai uuvumme. Koulunkäynti maistuu puulta ja se näkyy numeroissa. Kotonakin on vaikeaa. Elämä ahdistaa. Tulevaisuus pelottaa. Jos sinun murheiden reppusi painaa harteillasi liian paljon - älä kanna sitä yksin.

Seurakunnan nuorisotyöntekijät päivystävät suurella sydämellä ja luottamuksellisesti juuri sinua varten. Olipa asiasi millainen tahansa, suuri tai pieni, kipeä tai arkinen, olet tervetullut juttelemaan!

Etsitään yhdessä ratkaisuja, helpotusta tai tarvittaessa oikeanlaista ammattiauttajaa. Halutessasi voimme rukoilla yhdessä tai voit jättää esirukouspyynnön meille niin muistamme sinua.

Kysele sopivasta ajankohdasta jutustelulle joltakin työntekijältä etukäteen (puhelimella tai sähköpostilla), niin hän sopii kanssasi päivästä ja ajasta ja osaa varautua tuloosi. Eikä haittaa, oletko tuttu vai tuntematon, kuppi kuumaa tarjotaan jokaiselle :) Ota rohkeasti yhteyttä vaikka tekstiviestitse!
Seurakunnan työntekijöille voi kertoa murheensa

"Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." (Jer. 29:11)

"Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä."(Jes. 41:10)  

Ota yhteyttä

Mikkeli Kivimäki
nuorisotyönohjaaja
045 850 2370
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö
Tuomas Ukkonen
varhaisnuorisotyönohjaaja
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö