Huolia ja murheita?

Joskus huolia kasaantuu harteillemme niin paljon, että alamme voida huonosti, stressaannumme, masennumme, pelkäämme tai uuvumme. Koulunkäynti maistuu puulta ja se näkyy numeroissa. Kotonakin on vaikeaa. Elämä ahdistaa. Tulevaisuus pelottaa. Jos sinun murheiden reppusi painaa harteillasi liian paljon - älä kanna sitä yksin.

Seurakunnan nuorisotyöntekijät päivystävät suurella sydämellä ja luottamuksellisesti juuri sinua varten. Olipa asiasi millainen tahansa, suuri tai pieni, kipeä tai arkinen, olet tervetullut juttelemaan!

Etsitään yhdessä ratkaisuja, helpotusta tai tarvittaessa oikeanlaista ammattiauttajaa. Halutessasi voimme rukoilla yhdessä tai voit jättää esirukouspyynnön meille niin muistamme sinua.

Kysele sopivasta ajankohdasta jutustelulle joltakin työntekijältä etukäteen (puhelimella tai sähköpostilla), niin hän sopii kanssasi päivästä ja ajasta ja osaa varautua tuloosi. Eikä haittaa, oletko tuttu vai tuntematon, kuppi kuumaa tarjotaan jokaiselle :) Ota rohkeasti yhteyttä vaikka tekstiviestitse!
Seurakunnan työntekijöille voi kertoa murheensa

"Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." (Jer. 29:11)

"Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä."(Jes. 41:10)

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.