Leirit

Seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä syksyisin, keväisin ja kesäisin. Leirit pidetään Särkijärven leirikeskuksessa. Kouluikäisten leirille tullaan ilman omia vanhempia, mutta kaikilla leireillä on mukana seurakunnan työntekijöitä ja isoskoulutuksen käyneitä nuoria. Leirit kestävät yleensä noin 2 vrk.

Ohjelmassa on monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona, esim. pelejä ja leikkejä, kädentaitoja, isosten suunnittelemia iltaohjelmia, makkaranpaistoa nuotiolla, lauluja, saunomista, uimista ja veneilyä.

Kouluikäisillä on mielessään isoja kysymyksiä. Voisiko Taivaan Isällä olla minullekin asiaa? Kaikilla leireillä on Raamattuhetkiä, joissa opimme jotakin uutta Jumalasta. Iltaisin ennen nukkumaanmenoa kokoonnumme yhteiseen iltahartauteen.

Makkaraa leirinuotiolla.

Kevään 2018 leirit

Särkijärven leirikeskuksessa

5-6 lk leiri 9.-11.2.      Hinta 35 €

3-4 lk leiri 23.-25.3.    Hinta 35 €

1-2 lk leiri 14.-15.4.     Hinta 30 €

Ilmoittautuminen leireille on päättynyt. Kesällä on taas tulossa leirejä. Niiden ilmoittautumisaika on myöhemmin keväällä. Seuraa näitä sivuja ja seurakunnan facebook-sivua niin huomaat kun ilmoittautuminen alkaa.

Leirien hakulomakkeen pääset täyttämään ilmoittautumisen ollessa käynnissä tästä linkistä.

Huomioi ilmoittautuessa seuraavat asiat:

- Tarvitset ilmoittautuessasi toimivan sähköpostiosoiteen. Sähköposti ei voi olla lapsen vaan huoltajan oma sähköposti

- Vaikka lomakkeessa kysytään ryhmätoiveita niin valitse kuitenkin vain yksi leiri, koska leirit on jaettu iän mukaan.

- Kaikille hakemuksen jättäneille lähetetään vielä erillinen viesti hakuajan loppumisen jälkeen. Leirille päässeille lähetetään myös leirikirje sähköpostiin. (Leirille valitaan seuraavassa järjestyksessä: 1. Ne, jotka eivät koskaan ole olleet leirillä 2. Ne, jotka eivät viime syksynä tai viime kesänä olleet leirillä 3. Loput ilmoittautumisjärjestyksessä.)

- Leirille tulee tuoda täytetty valokuvauslupa-lomake, joka lähetetään sähköpostiin leirikirjeen mukana. Jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, voit kirjoittaa lomakkeessa olevat asiat käsin paperille ja allekirjoittaa sen.

Tuomas Ukkonen
varhaisnuorisotyönohjaaja