Kuvauslupa/yhteystietolomake

Kuvauslupa/vanhempien yhteystiedot Seurakunta viestii toiminnastaan myös kuvin ja lyhyin videoin. Tällä lomakkeella voit antaa luvan tai kieltää lapsesi näkymisen niissä. Kuvia joiden henkilöt eivät ole tunnistettavissa, voidaan kuitenkin julkaista. Lasten nimiä ei julkaista. Kerro kaiken varalta myös yhteystietosi, jos lapsesi käy joskus seurakunnan toiminnassa.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.