Palautetta tai ideoita perhetyölle

Haluatko kertoa toiveesi tai ideasi seurakunnan perhetyöhön liittyen? Onko mielessäsi aihe, josta toivot keskustelua vanhempien kesken perhekerhossa? Mietityttääkö sinua joku lastenkasvatukseen tai perheeseen liittyvä asia? Onko sinulla tai perheelläsi hengellisiin asioihin liittyvä pulma johon etsitte vastausta? Kysymyksiin voidaan vastata tai niistä voidaan keskustella perhekerhossa tai aiheesta voidaan kirjoittaa seurakunnan nettisivuille. Kysyjän nimeä ei tällöin tietenkään kerrota kenellekään. Voit jättää viestisi nimellä tai nimettömänä. Jos haluat että sinulle vastataan myös henkilökohtaisesti sähköpostilla, jätäthän sähköpostiosoitteesi.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.