Naistenkahvila

on hengähdyspaikka arjen keskellä kaiken ikäisille naisille. Nauti kuppi kahvia kauniissa Isopappilassa toisten naisten seurassa ja  saat uutta ajateltavaa mielenkiintoisen alustuksen merkeissä. Naisten kahvila kokoontuu Isopappilassa tai muussa mainitussa paikassa noin kerran kuussa. Illat alkavat kahvilla klo 18 ja 18.30 esiintyy puhujavieras. Illoissa kerätään vapaaehtoinen kolehti nimikkoläheteillemme.

Naiset istuvat aidan vieressä

Keväällä 2018:

 

tiistai 13.2. klo 18 ”Hellitä vähän, sisko!”,  Kristiina Nordman

Isopappilassa:


Naiset elävät vaatimusten ristipaineessa. Riittämättömyyden tunteet ovat monille tuttuja seuralaisia. Oman jaksamisen rajat mietityttävät. Huolet tekevät mielen levottomaksi.
Joskus on hyvä pysähtyä miettimään oman elämänsä tärkeysjärjestyksiä ja sitä, mihin ja miten haluaa elämänsä käyttää. Arki on täynnä pieniä valintoja.
- Älä yritä olla niin täydellinen! Jos hellität vähän ja uskallat välillä hutiloida, olet paremmalla tuulella ja nautit enemmän elämästäsi, muistuttaa Kristiina. 

Kristiina Nordman on teologi, joka toimii kouluttajana Kansan Raamattuseurassa. Hänen sydämenasianaan on rohkaista ihmisiä näkemään kaunis itsessään ja elämään sellaista Jumalan tarkoittamaa elämää, johon mahtuvat niin omat kuin toisten tarpeet.

 

 

tiistai 13.3. klo 18 "Ristinmuotoinen rakkaus", taiteilija Annukka Laine

Isopappilassa

 

tiistai 10.4. klo 18 "Kasvanko iän mukana?", Eeva- Liisa Mäkeläinen

Isopappilassa

 

tiistai 15.5.  klo 17 alkaen SAUNAILTA NAISILLE, saunotaan klo 17 alkaen ja ohjelmaosuus alkaa n. klo 18. Ohjelmassa mukana musiikinopettaja Johanna Vihma-Kyyrönen.

Särkijärven leirikeskuksessa

Teetä ruusukupissa

Naisille

Tähän on listattu Hämeenkyrön seurakunnan tulevia tapahtumia, jotka on suunnattu erityisesti naisille, esimerkiksi Naistenkahvilat, Hanna-piirit, Naisten saunailllat tai muut tilaisuudet. Yhdessä on mukavampaa, joten nappaa mukaan vaikka sisko, ystävä tai naapuri ja tule mukaan!

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Vaaleanpunaiset tulppaanit