Hanna-työ auttaa naisia

Toivoa naisille-työ auttaa naisia ja tyttöjä

”Onneksi pimeyden voi leikata rukouksen vahva valo. Tule sisko!  Rukoillaan yhdessä sinnikkäästi, sillä sitä  Jumala  odottaa meiltä. Eikä Jumalalle mikään ole  mahdotonta.” –Toivoa naisille-työn perustaja Marli Spieker

Toivoa naisille-illassa (entinen Hanna-piiri)  rukoilemme ja toimimme sen puolesta, että yhä useammat naiset ja tytöt ympäri maailman voisivat kuulla olevansa arvokkaita ja saada ihmisarvoisen elämän. Voimme tehdä piiristä oman näköisemme, tule rohkeasti mukaan! Sinun ei tarvitse olla aiemmin toiminut aktiivisesti seurakunnassa, voit tulla silti. Odotamme mukaan ihan kaiken ikäisiä naisia!

Sen lisäksi että toiminnan tarkoitus on viedä toivoa kaukana oleville naisille, Toivoa naisille-ryhmä on kohtaamisen paikka myös meille täällä eläville naisille.  Voimme yhdessä kantaa toisiamme Taivaan Isän suureen syliin.

Hämeenkyrön Toivoa naisille-toiminta

kokoonnumme useimmiten  Kyröskoskella Seurakunnan Olohuone-tilassa. Katso seuraavat päivämäärät sivun alareunan kalenterista.

Miten muuten voin osallistua?

Jos haluat olla mukana tässä tärkeässä työssä, mutta et pääse näihin tapaamisiin, voit olla mukana esimerkiksi näin:

-Tilaa ilmainen Toivoa naisille-työn rukouskalenteri ja rukoile sen avulla työn puolesta.

-Tee käsitöitä ja lahjoita niitä - myymme ne ja ohjaamme rahat Hanna-työn hyväksi. Seuraa ilmoittelua, järjestämme myös yhteisiä kädentaito-talkoita, joihin voit tulla valmistamaan myytävää yhteisvoimin.

-Kerro ystävillesi tästä naisten ja tyttöjen hyväksi tehtävästä työstä.

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

lastenohjaaja

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.