Messu kirkossa

Jeesus parantaa sokean miehen. Myös me tarvitsemme Jeesuksen parantavaa kosketusta nähdäksemme Jumalan suuruuden ja hyvyyden. Tänään pyydämme Jumalalta siihen apua yhdessä Henna-Riikka Kivistön ja Heidi Olkinuoran kanssa.

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Messu kirkossa

Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä. Vierailevana saarnaajana Veli-Pekka Ottman. Liturgina Anu Mätäsniemi ja kanttorina Heidi Olkinuora. Aiheena on Jumalan kansan koti-ikävä. Kristitty tietää kotinsa olevan Jumalan luona taivaassa ja siksi kaipaa sinne. Tule mukaan ihmettelemään lupausta ikuisesta elämästä!

Rukoushetki tiistaisin

Rukoushetkessä seurakuntalaiset rukoilevat yhdessä ajankohtaisten aiheiden puolesta

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen ja henkilökohtaisten asioiden puolesta.