Messu kirkossa

Konfirmaatiojuhlaan kutsutaan nyt SJ2-leirin väkeä läheisineen. Nuorten kanssa pohditaan rakkauden lakia: Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Pohdinnoissa tukena Mari Metsävainio, Tuomas Ukkonen, Aleksi Mattila ja musiikissa Saara Syrjäniemi. Tule mukaan!

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

pappi

Varhaiskasvatuksen pappi

Rukoushetki tiistaisin

Rukoushetkessä seurakuntalaiset rukoilevat yhdessä ajankohtaisten aiheiden puolesta

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen ja henkilökohtaisten asioiden puolesta.

Messu kirkossa

Mitä tarvitaan mukaan taivasmatkalle? Mitkä aarteet ovat katoamattomia ja mitkä katoavat kuin tuhka tuuleen? Vastauksia etsimässä Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora.