Avoin kesäperhekerho

Avoin kesäperhekerho Torikadun Olohuone

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!

Kesäkuussa järjestetään kaikille lapsiperheille avoin kesäperhekerho kolmena torstai-aamupäivänä: 7.6., 14.6. ja 21.6.

Tervetuloa myös uudet perheet! Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Lapsen kanssa kerhoon voivat tulla myös isovanhemmat, kummit tai joku muu lapselle läheinen aikuinen. Lapsi ei voi tulla kerhoon ilman aikuista.

Tarjolla on maksutonta aamupalaa, vanhemman ja lapsen yhteistä mukavaa puuhaa, vapaata leikkiä ja hartaushetki, jossa opimme jotakin tärkeää hyvästä Taivaan Isästä.

Kerhoa ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat Minttu Snellman ja Anne Ahola.

lastenohjaaja

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

Kouluun lähtevien siunaaminen

"Ole luottavaisin mielin kaiken uuden edessä." - Irja Askola

Perheiden Olohuonekirkko

Päiväkerholaisten, perhekerholaisten ja kaikkien perheiden syyskirkko Torikadun Olohuoneessa. Lopuksi kirkkomehut :)