Messu kirkossa

"Seuraa minua!", sanoo Jeesus. Kutsua Taivasten valtakuntaan ihmettelemässä ja jakamassa Minna Järvinen ja Heidi Olkinuora.

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

Juhannuspäivän messu

Juhannus on Johannes Kastajan juhlapäivä. Nimi Johannes tarkoittaa "Jumala on armollinen". Jumalan armoa Johanneskin julisti herättäessään ihmisiä huomaamaan Jeesuksen. Johanneksen jalanjäljissä juhannuspäivän messussa Henna-Riikka Kivistö ja Sanna Loikas.

Messu kirkossa

Armahtakaa! Jumala kutsuu meitä armahtamaan toisiamme armahtamalla meidät. Jumalan suuruutta ihmettelemässä Henna-Riikka Kivistö ja Helga Anttikoski.

Messu kirkossa

Apostolien päivä. Jeesus kutsui opetuslapsensa arjen keskeltä Jumalan valtakunnan työhön. Siihen työhön hän kutsuu meitäkin. Kutsuun vastaamassa alttarilta Minna Järvinen ja urkujen takaa Sanna Loikas.