Messu kirkossa

Äitienpäivän messussa eletään Pyhän Hengen odotuksen tunnelmissa. Jeesus lupasi opetuslapsilleen Pyhän Hengen, joka on linkkinä taivaaseen astuneen Jeesuksen ja vielä maan päällä elävien opetuslasten välillä. Henki myös rohkaisee ja antaa uskoa. Odotuksessa mukana Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora, sekä toivottavasti myös sinä.

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

pappi

Varhaiskasvatuksen pappi

Rukoushetki tiistaisin

Rukoushetkessä seurakuntalaiset rukoilevat yhdessä ajankohtaisten aiheiden puolesta

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen ja henkilökohtaisten asioiden puolesta.

Messu kirkossa

Mitä tarvitaan mukaan taivasmatkalle? Mitkä aarteet ovat katoamattomia ja mitkä katoavat kuin tuhka tuuleen? Vastauksia etsimässä Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora.