Äitienpäiväviikon iltaperhekerho Särkijärven leirikeskuksessa

ti 8.5. kello 17.00 - kello 19.30

Äitienpäiväviikon iltaperhekerho Särkijärven leirikeskuksessa Särkijärven leirikeskus

Ilmoittautukaa mukaan perheiden mukavaan illanviettoon :)

Äitienpäiviikon iltaperhekerho on mukava illanvietto, jossa on ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille erikseen, mutta myös koko perheelle yhdessä. Tervetuloa kaikki lapsiperheet! Toivomme että mukaan tulisi sellaisiakin perheitä, jotka eivät ole aiemmin käyneet perhekerhossa tai päiväkerhossa.

Ilta on maksuton, mutta ilmoittautumista tarvitaan tarjoilujen ja ohjelman valmistelun vuoksi. Muistathan ilmoittautuessasi kertoa kaikkien mukaan tulevien allergiat ja kaikkien mukaan tulevien lasten iät.

Aloitamme syömisellä ja vapaalla jutustelulla klo 17-18, ja jatkamme muulla ohjelmalla sen jälkeen, joten mukaan voi tulla vaikka ei ehtisikään paikalle täsmälleen klo 17.

Mukana ainakin lastenohjaajat Mirva ja Minttumaria. Kysy halutessasi lisätietoja, ilmoittaudu ja kerro illasta kaverillekin :)

lastenohjaaja

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.

lastenohjaaja

Olen Mirva ja työskentelen lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa . Sydäntäni  lähellä ovat lapset ja perheet. Olen myös toiminut tukihenkilönä ja vapaaehtoistyössä. Valmistuin lastenohjaajaksi 2017. Perheeseeni  kuuluu  aviomieheni ja 18 vuotias tytär, muut lapseni ovat jo lentäneet pesästä. Harrastuksiini kuuluu liikunta, lukeminen sekä vapaaehtoistyö.

Kokkikerho 1-2 luokkalaisille

Leipomisen riemua.

Avoin perhekerho

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!

Avoin perhekerho