Messu kirkossa

Jumala kutsuu meitä elämään taivaan kansalaisina maailmassa. Tätä kutsua kanssamme ihmettelemässä Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora, sekä Kevätesikot-kuoro. Tule sinäkin!

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

Messu kirkossa

Armahtakaa! Jumala kutsuu meitä armahtamaan toisiamme armahtamalla meidät. Jumalan suuruutta ihmettelemässä Henna-Riikka Kivistö ja Helga Anttikoski.

Messu kirkossa

Apostolien päivä. Jeesus kutsui opetuslapsensa arjen keskeltä Jumalan valtakunnan työhön. Siihen työhön hän kutsuu meitäkin. Kutsuun vastaamassa alttarilta Minna Järvinen ja urkujen takaa Sanna Loikas.

Messu kirkossa

Konfirmaatiojuhlaan kutsutaan nyt SJ2-leirin väkeä läheisineen. Nuorten kanssa pohditaan rakkauden lakia: Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Pohdinnoissa tukena Mari Metsävainio, Tuomas Ukkonen, Aleksi Mattila ja musiikissa Saara Syrjäniemi. Tule mukaan!