Messu kirkossa

Kirkkoherra Erkki Malmbergin lähtösaarna. Liturgina uusi pappimme Minna Järvinen. Messun jälkeen kirkkokahvit. Pyhän aiheena Hyvä paimen. Jeesus on se hyvä paimen. Hän kutsuu myös opetuslapsiaan paimentamaan laumaansa.

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

Rukoushetki tiistaisin

Rukoushetkessä seurakuntalaiset rukoilevat yhdessä ajankohtaisten aiheiden puolesta

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen ja henkilökohtaisten asioiden puolesta.

Messu kirkossa

Jumala kutsuu meitä elämään taivaan kansalaisina maailmassa. Tätä kutsua kanssamme ihmettelemässä Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora, sekä Kevätesikot-kuoro. Tule sinäkin!