Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde

Kotorinteen seurakuntakerho on alueen asukkaille ja kauempaakin tuleville yhteinen virkistys- ja hiljentymishetki. Kokoonnumme ruokalaan noin kerran kuussa reiluksi tunniksi hiljentymään, laulamaan, rupattelemaan ja lopussa juomme seurakunnan tarjoamat kahvit. Kerhossa käy parisenkymmentä osallistujaa. Paikalla on diakoniatyöntekijä ja hänen mukaan välillä joku vieras, pappi, kanttori tai seurakuntalainen. Tällä kerralla meitä laulattaa kanttorimme Olkinuoran Heidi. Hoitajat auttavat liikuntarajoitteisia tarvittaessa paikalle. Uudet ovat tervetulleita!

Pirjo Järvinen
diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94, Simuna

Vanajan varttuneet

Avoin ja rento seurakuntapiiri kaikille ja kaikenikäisille riippumatta siitä, missä kylässä tai keskustassa asut!

Jumesniemen koulun ruokasali

Jumeniemen seurakuntakerho

Jumesniemen koulun ruokasalissa kerran kuukaudessa pidettävä kerho, keskustelun ja kahvin lomassa hartaus sekä pieni ohjelmatuokio.

Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde