Messu kirkossa

Kansanlähetyksen kirkkopyhä. Vierailevana saarnaajana Erkki Parikka. Messun aiheena Ylösnousseen todistajat. Jeesus ilmestyi epäileville opetuslapsilleen noustuaan kuolleista. Me saamme jakaa opetuslasten ilon ja riemun! Tule mukaan!

Messussa ollaan yhdessä Jumalan kasvojen edessä. Saamme virkistyä ehtoollispöydässä, rukoilla, laulaa ja kuunnella Taivaan Isän viestiä meille.

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Rukoushetki tiistaisin

Rukoushetkessä seurakuntalaiset rukoilevat yhdessä ajankohtaisten aiheiden puolesta

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen ja henkilökohtaisten asioiden puolesta.

Messu kirkossa

Mitä tarvitaan mukaan taivasmatkalle? Mitkä aarteet ovat katoamattomia ja mitkä katoavat kuin tuhka tuuleen? Vastauksia etsimässä Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora.