Donkkis Big Night

Donkkis Big Night

Kosken Syke, Kirkkokatu 4, 39200 Kyröskoski

Toimintailtapäivä 1-6-luokkalaisille

Donkkis Big Night on alakouluikäisille suunnattu toiminnallinen tapahtuma Kosken Sykkeellä. Tapahtuma on kokonaisuus, joten tarkoitus on osallistua koko ajaksi. Ovet ovat auki sisäänpääsyyn klo 15.50-16.10.

Ohjelmassa on mm. hauskoja toimintapisteitä, kisoja, musikkia, terkkuja Taivaan Isältä ja jättinyyttärit. Tuo nyyttäreitä varten mukanasi jotain naposteltavaa yhteiseen pöytään. Se voi olla esim. viinirypäleitä, keksejä, karkkia, sipsiä tms. Ei omia limuja/mehuja mukaan, talo tarjoaa mehut. Kisoista saattaa voittaa palkinnon.

Mukana illassa Mini Gospel Singers-ryhmä. Illasta vastaavat Varhaisnuorisotyönohjaaja Tuomas Ukkonen ja Kansanlähetyksen lapsityöntekijä Helena Vähäkangas.

Tapahtuma on maksuton.

Vanhemmat! Viimeksi Donkkis Big Night sai valtavasti hyvää palautetta, ja mukana oli noin 80 lasta. Ehkäpä tulijoita on nyt vieläkin enemmän. Tapahtuman toteuttamiseen tarvitaan vapaaehtoisia aikuisia. Tehtäviä on monenlaisia ja niihin ohjeistetaan. Jos haluat tulla mukaan, ota rohkeasti yhteyttä Tuomakseen. Tehdään yhdessä merkittävää työtä!

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

Kokkikerho 1-2 luokkalaisille

Leipomisen riemua.

Monitoimikeskus Silta

Junnu-ilta

Kouluikäisten oma toiminnallinen ilta. Tervetuloa!