Haukijärven Kinkerit

Haukijärven Kinkerit

Hanna ja Lauri Korpijaakolla os. Koivutie 7, Hämeenkyrö

Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja tekemään uusia tuttavuuksia! Samalla tutustut seurakunnan työntekijöihin.

Kinkeritilaisuus on nykyisin rento yhteinen hetki, jossa kohdataan kyläläisiä, jutellaan ja vietetään aikaa yhdessä, lauletaan sekä tuodaan esille ajankohtaisia seurakunnan ja koko kirkon asioita. Samalla seurakunnan työntekijät kuulevat kylän kuulumisia ja vievät terveiset ja toiveet seurakuntaan kyläläisiltä.

Ketään ei "kuulustella" eikä ole pakko sanoa mitään ääneen saatikka laulaa, jos ei halua. Mahdollisuus on yhteiseen keskusteluun, mutta jokainen saa olla mukana omalla tavallaan.

Olet tervetullut kinkeritaloon, vaikka et talon väkeä tuntisikaan, kinkerit ovat koko seurakunnalle avoimia tilaisuuksia!

Tänä vuonna kinkereiden teemana on "Kristittyjen yhteys ja ykseys". Tilaisuudessa ovat mukana pastori Anu Mätäsniemi ja kanttori Heidi Olkinuora.

Vapaaehtoinen kahviraha kerätään Yhteisvastuulle.

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan pappina, joka omistaa liian monta käsilaukkua ja liian paljon vaatteita - muodin suurkuluttaja kun olen ja Gloria-lehti luetaan kerran kuussa :) Minulle kaikessa kauneus, estetiikka, on tärkeää - myös työssäni. Arvostan myös kaikkea vanhaa - emme mieheni kanssa kelpuuta kotiimme muita kuin vanhoja kauniita huonekaluja tai esineitä. Harrastan myös runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :)

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat erityisesti toimitukset, kuten kasteet, vihkimiset, kodin siunaamiset ja hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä. Työalani on diakoniatyö, mikä tarkoittaa mm. ihmisten auttamista eri elämäntilanteissa. Lähellä sydäntäni on myös työ sotiemme veteraanien, veteraanien leskien, kaatuneitten omaisten ja sotalasten parissa.

t. Anu-pappi

Viljakkalan seurakuntatalo (Virkatie 2)

Tuomaskuoron ja -bändin harjoitus

Punainen Pirtti