Haukijärven Kinkerit

Haukijärven Kinkerit

Hanna ja Lauri Korpijaakolla os. Koivutie 7, Hämeenkyrö

Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja tekemään uusia tuttavuuksia! Samalla tutustut seurakunnan työntekijöihin.

Kinkeritilaisuus on nykyisin rento yhteinen hetki, jossa kohdataan kyläläisiä, jutellaan ja vietetään aikaa yhdessä, lauletaan sekä tuodaan esille ajankohtaisia seurakunnan ja koko kirkon asioita. Samalla seurakunnan työntekijät kuulevat kylän kuulumisia ja vievät terveiset ja toiveet seurakuntaan kyläläisiltä.

Ketään ei "kuulustella" eikä ole pakko sanoa mitään ääneen saatikka laulaa, jos ei halua. Mahdollisuus on yhteiseen keskusteluun, mutta jokainen saa olla mukana omalla tavallaan.

Olet tervetullut kinkeritaloon, vaikka et talon väkeä tuntisikaan, kinkerit ovat koko seurakunnalle avoimia tilaisuuksia!

Tänä vuonna kinkereiden teemana on "Kristittyjen yhteys ja ykseys". Tilaisuudessa ovat mukana pastori Anu Mätäsniemi ja kanttori Heidi Olkinuora.

Vapaaehtoinen kahviraha kerätään Yhteisvastuulle.

Punainen Pirtti

Kirkkokuoron harjoitus

Viljakkalan seurakuntatalo (Virkatie 2)

Tuomaskuoron ja -bändin harjoitus

Tuula ja Markku Rasan kodissa os. Purimontie 4, Jumesniemi

Jumesniemi-Sirkkalan Kinkerit

Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja tekemään uusia tuttavuuksia kyläläisiin! Samalla tutustut seurakunnan työntekijöihin.