Olohuonemessu

Olohuonemessu Torikadun Olohuone

Pääsiäisjuhla yhteisin eväin! Lue lisää ja tule mukaan :)

Tällä kertaa Olohuonemessu on poikkeuksellisesti maanantaina. On 2. pääsiäispäivä ja messun lisäksi vietämme yhteistä juhlaa yhteisin eväin. Kaikenikäiset ovat tervetulleita.

Ohjelmassa on nyyttikestit! Tuo mukanasi yhteiseen pöytään jotakin tarjottavaa. Messun jälkeen pöytä on katettu.

Olohuonemessu on tavallista rennompi messu, jossa saadaan laulaa ja rukoilla yhdessä, sekä jakaa ajatuksia ja kokemuksia Taivaan Isän huolenpidosta. Lopuksi juodaan yhteiset kirkkokahvit ja rupatellaan vanhojen ja uusien tuttujen kanssa. Lapsille on messun aikana lastenhoito, mutta lapset ovat erittäin tervetulleita myös osallistumaan messuun.

Henna-Riikka Kivistö
kirkkoherra vs

Tuomas Ukkonen
varhaisnuorisotyönohjaaja

Avoin perhekerho

Kaikille lapsiperheille avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!

Monitoimikeskus Silta

Kokkikerho 3-6 luokkalaisille