Pääsiäisaamun messu

Pääsiäisaamun messu Hämeenkyrön kirkko

Jeesus on noussut kuolleista!

Pääsiäisaamun messu

Metsävainio Mari, Olkinuora Heidi

Messu kirkossa

Jumala kutsuu meitä elämään taivaan kansalaisina maailmassa. Tätä kutsua kanssamme ihmettelemässä Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora, sekä Kevätesikot-kuoro. Tule sinäkin!

Messu kirkossa

Konfirmaatiomessu! Juhlimme hiihtolomaleiriläisten ja päiväkoululaisten konfirmaatiojuhlaa. Mukana menossa Henna-Riikka Kivistö, Tuomas Ukkonen, Mikkeli Kivimäki, Matti Välimäki, Anu Mätäsniemi, Heidi Olkinuora sekä isoset ja nuorten bändi. Aiheena on rukous, joka on sydämen puhetta Jumalan kanssa. Rukous on voimallista. Sillä kaadetaan vaikka muureja ja raja-aitoja!

Helatorstain messu kirkossa

Helatorstaina, eli Kristuksen taivaaseen astumisen päivänä katse kääntyy kohti Jeesusta, joka istuu taivaallisella valtaistuimella Jumalan oikealla puolella. Jeesuksella on kaikki valta taivaassa ja maan päällä, eikä mikään voi erottaa meitä hänestä. Tänään lähdemme opetuslasten matkassa Öljymäen rinteille. Matkassa mukana Anu Mätäsniemi ja Heidi Olkinuora.