Myötätuuli

Myötätuuli

Koskilinna (Koskilinnankuja 3)

Myötätuulessa kiirastorstain messu klo 10. Messun jälkeen ruokailu. Ei muuta ohjelmaa.

Myötätuuli on tarkoitettu ihan kaikille!

Kiirastostaina messu klo 10.
Ruokailu. Ei muuta ohjelmaa.

Ruokailu 5€ (sisältää koko päivän ohjelman)
Kyyti 6€ (meno-paluu)
Jos uutena Myötätuulen kävijänä tarvitset taksikyytiä, ota yhteys diakoniatyöntekijään.

Olen ollut Hämeenkyrön seurakunnalla diakonina vuodesta 2013. Työpisteeni sijaitsee kirkkoherranvirastossa, vaikka työtä teen kaikkien hämeenkyröläisten kanssa. Vapaa-ajalla harrastan mielelläni liikuntaa ja minut löytääkin pyörälenkiltä, hiihtoladulta tai kuntosalilta.

Messu kirkossa

Mitä tarvitaan mukaan taivasmatkalle? Mitkä aarteet ovat katoamattomia ja mitkä katoavat kuin tuhka tuuleen? Vastauksia etsimässä Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora.

Messu kirkossa

"Seuraa minua!", sanoo Jeesus. Kutsua Taivasten valtakuntaan ihmettelemässä ja jakamassa Minna Järvinen ja Heidi Olkinuora.

Messu kirkossa

Nyt juhlitaan! Kesän ensimmäisen leiririppikoulun (SJ1)konfirmaatio on nyt totta. Aiheena on Kadonnut ja jälleen löytynyt. Nuorten kanssa aihetta tutkivat Anu Mätäsniemi, Mikkeli Kivimäki, Matti Välimäki ja Heidi Olkinuora. Tervetuloa mukaan!