Tuli lakkaa

ti 13.3. kello 11.00 - kello 11.30

Tuli lakkaa Hämeenkyrön kirkko

Talvisodan päättymisen muistopäivän juhlallisuudet

Talvisodan päättymisestä tulee 13.3.2018 kuluneeksi 78 vuotta. Muistopäivän perinteiset juhlallisuudet alkavat Hämeenkyrön kirkossa klo 11.00, tasan samalla kellonlyömällä jolloin aikanaan talvisota päättyi.

 

Talvisodan päättymisen muistopäivän hartaushetki kirkossa seppeleen siunaamisineen on erityinen ja koskettava hetki, jota kaikki ja kaikenikäiset ovat tervetulleita seuraamaan.

 

Hartauden jälkeen kirkkokansa saa seurata veteraani- ja maanpuolustusjärjestöjen komeaa lippukulkuetta sankarihaudoille, missä suoritetaan seppeleenlasku. Tilaisuuden kesto on. n. puoli tuntia, joten mukaan ehti vaikka keskellä työpäivää!

 

Tilaisuuden lippu-upseerina toimii Ari Lehtonen, kanttorina Heidi Olkinuora ja pappina Anu Mätäsniemi. Tilaisuus on erityinen myös siksi, että vielä saamme viettää tätä juhlapäivää varsinaisten veteraanien läsnä ollessa.


Ota yhteyttä

Katso myös

to 22.3. klo 16.30 -18.00

Punainen Pirtti

Kirkkokuoron harjoitus

Kirkkokuoron harjoitus
to 5.4. klo 16.30 -18.00

Punainen Pirtti

Kirkkokuoron harjoitus

Kirkkokuoron harjoitus
su 8.4. klo 10.00

Hämeenkyrön kirkko

Messu kirkossa

Kansanlähetyksen kirkkopyhä. Vierailevana saarnaajana Erkki Parikka. Messun aiheena Ylösnousseen todistajat. Jeesus ilmestyi epäileville opetuslapsilleen noustuaan kuolleista. Me saamme jakaa opetuslasten ilon ja riemun! Tule mukaan!