Naistenkahvila

Naistenkahvila Isopappila

Naistenkahvila on arjen hengähdyspaikka kaikenikäisille naisille

Naistenkahvilassa juodaan ensin vapaaehtoisten keittämät pullakahvit klo 18. Noin puoli seitsemän maissa aloittelemme illan ohjelmaa. Illan vieras, tällä kertaa taiteilija Annukka Laine, alustaa mielenkiintoisesta aiheesta: "Ristinmuotoinen rakkaus, kuolemaakin väkevämpi".

Vapaaehtoinen kahviraha kootaan nimikkolähettien työlle.

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Hiljaisuuden messu

"Tässä on lepopaikka. Sallikaa väsyneiden hengähtää, täällä on lepo ja virvoitus." Jes. 28:12

Messu kirkossa

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Paikalla myös Anu Mätäsniemi, Pirjo Järvinen, Johanna Graeffe, Anu Tassberg ja Jukka Hovila. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Kaanaan kieli suomeksi selitettynä - sukellukset Raamattuun

Raamattutyöskentelyssä käydään läpi 1. Pietarin kirje