Toivoa naisille-ryhmä, Hannapiiri

Toivoa naisille-ryhmä, Hannapiiri Torikadun Olohuone

Hämeenkyrön Hannat kokoontuvat rukoilemaan kansainvälisen Toivoa naisille-rukouskalenterin avulla. Uudet tervetuloa!

Hiljennymme, rukoilemme ja rupattelemme. Tuemme orijan kielisiä Naiset toivon lähteellä -ohjelmia medialähetysjärjestö Sanasaattajien kautta.

Hämeenkyrön seurakunnan Toivoa naisille-toiminnan omalle sivulle tästä linkistä.

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Toivoa naisille-ryhmä, Hannapiiri

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94, Simuna

Vanajan varttuneet

Avoin ja rento seurakuntapiiri kaikille ja kaikenikäisille riippumatta siitä, missä kylässä tai keskustassa asut!

Ulla ja Antti Linnainmaan kodin pihapiirissä os. Trossitie 94, Hämeenkyrö

Kesäseurat

Tervetuloa Linnainmaan kesäseuroihin suloisen suven keskelle!