Olohuonemessu

Olohuonemessu Torikadun Olohuone

Tule mukaan :) Lastenhoito järjestetty

Olohuonemessu on tavallista rennompi messu, jossa saadaan laulaa ja rukoilla yhdessä, sekä jakaa ajatuksia ja kokemuksia Taivaan Isän huolenpidosta. Lopuksi juodaan yhteiset kirkkokahvit ja mehut, sekä rupatellaan vanhojen ja uusien tuttujen kanssa.

Jos et ole käynyt usein kirkossa, Olohuonemessu on tilaisuus johon on helppo tulla mukaan. Sinua odotetaan :)

Messun aikana on lastenhoito, mutta lapset ovat erittäin tervetulleita osallistumaan myös messuun.

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön, Suomen ja henkilökohtaisten asioiden puolesta.

Messu kirkossa

Mitä tarvitaan mukaan taivasmatkalle? Mitkä aarteet ovat katoamattomia ja mitkä katoavat kuin tuhka tuuleen? Vastauksia etsimässä Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora.

Messu kirkossa

"Seuraa minua!", sanoo Jeesus. Kutsua Taivasten valtakuntaan ihmettelemässä ja jakamassa Minna Järvinen ja Heidi Olkinuora.