Jumesniemi-Sirkkalan Kinkerit

Jumesniemi-Sirkkalan Kinkerit

Tuula ja Markku Rasan kodissa os. Purimontie 4, Jumesniemi

Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja tekemään uusia tuttavuuksia kyläläisiin! Samalla tutustut seurakunnan työntekijöihin.

Kinkeritilaisuus on nykyisin rento yhteinen hetki, jossa kohdataan kyläläisiä, jutellaan ja vietetään aikaa yhdessä, lauletaan sekä tuodaan esille ajankohtaisia seurakunnan ja koko kirkon asioita. Samalla seurakunnan työntekijät kuulevat kylän kuulumisia ja vievät terveiset ja toiveet seurakuntaan kyläläisiltä.

Ketään ei "kuulustella" eikä ole pakko sanoa mitään ääneen saatikka laulaa, jos ei halua. Mahdollisuus on yhteiseen keskusteluun, mutta jokainen saa olla mukana omalla tavallaan.

Olet tervetullut kinkeritaloon, vaikka et talon väkeä tuntisikaan, kinkerit ovat koko seurakunnalle avoimia tilaisuuksia!

Tänä vuonna kinkereiden teemana on "Kristittyjen yhteys ja ykseys". Tilaisuudessa ovat mukana pastori Mari Metsävainio ja kanttori Heidi Olkinuora.

Kahvit klo 18.00 alkaen, voit tulla omaan tahtiin paikalle. Vapaaehtoinen kahviraha kerätään Yhteisvastuulle.

Varsinaiset kinkerit alkavat klo 18.30.

Punainen Pirtti

Kirkkokuoron harjoitus

Ulla ja Antti Linnainmaan kodin pihapiirissä os. Trossitie 94, Hämeenkyrö

Kesäseurat

Tervetuloa Linnainmaan kesäseuroihin suloisen suven keskelle!

Jumesniemen koulun ruokasali

Jumesniemen seurakuntakerho

Paikka Sanalle, kaffeelle ja jutustelulle Jumesniemessä!