Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde

Kotorinteen seurakuntakerho on alueen asukkaille ja kauempaakin tuleville yhteinen virkistys- ja hiljentymishetki. Kokoonnumme ruokalaan noin kerran kuussa reiluksi tunniksi hiljentymään, laulamaan, rupattelemaan ja lopussa juomme seurakunnan tarjoamat kahvit. Kerhossa käy parisenkymmentä osallistujaa. Paikalla on diakoniatyöntekijä ja hänen mukaan välillä joku vieras, pappi, kanttori tai seurakuntalainen. Hoitajat auttavat liikuntarajoitteisia tarvittaessa.Uudet ovat tervetulleita!

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

ti 29.5.2018 klo 11.00 - pe 1.6.2018 klo 13.00

Särkijärven leirikeskus

Eläkeväen leiri

Eläkeväen leppoisa leiri Särkijärvellä.

Messu kirkossa

Miltähän mahtaa tuntua olla Jumalan hyvyyden välikappale? Siihen meitä kutsutaan Lähimmäisen sunnuntaina. Messussa siunataan seurakunnan vapaaehtoiset uuteen toimintakauteen. Paikalla myös Anu Mätäsniemi, Pirjo Järvinen, Johanna Graeffe, Anu Tassberg ja Jukka Hovila. Tuodaan lähimmäiset kirkkoon!

Jumesniemen koulun ruokasali

Jumesniemen seurakuntakerho

Paikka Sanalle, kaffeelle ja jutustelulle Jumesniemessä!