Yhteiskristillinen rukouspiiri

Yhteiskristillinen rukouspiiri

Ekiteki, Päivi ja Erkki Luumin luona, Maisematie 206

Yhteiskristillisessä rukousillassa rukoillaan yhdessä oman paikkakunnan ja muiden ajankohtaisten aiheiden puolesta.

Saat tuoda yhteiseen "pöytään" rukousaiheita Hämeenkyröstä, lähialueilta ja kauempaakin. Voit myös olla hiljaa ja kuunnella. Paikalla on niin helluntaiseurakunnan kuin ev.lut seurakunnankin ihmisiä. Toki muutkin ovat tervetulleita! Piiri kokoontuu välillä Ekitekissä, välillä Torikadun Olohuoneessa, Helluntaiseurakunnassa tai Viljakkalan kirkossa.

Tule mukaan! Rukous voi paljon!

diakoniatyöntekijä, aikuis- ja lähetystyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että lähetys- ja aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Kesäraamis

Kesäraamis on uusi raamattupiiri, jossa tutkitaan Johanneksen evankeliumia yhdessä pohtien ja keskustellen. Kesällä ladataan akkuja Sanalla!

Messu kirkossa

Apostolien päivä. Jeesus kutsui opetuslapsensa arjen keskeltä Jumalan valtakunnan työhön. Siihen työhön hän kutsuu meitäkin. Kutsuun vastaamassa alttarilta Minna Järvinen ja urkujen takaa Sanna Loikas.

Kesäraamis