Messu Hämeenkyrön kirkko

Lämpimästi tervetuloa messuun!

Messu on seurakunnan yhteinen kokoontuminen, jossa Jumala hoitaa meitä sanallaan ja ehtoollisella.

Messussa mukana rippikouluryhmä SJ1

1. paastonajan sunnuntai

Jeesus, kiusausten voittaja

"Ihminen ei elä ainoastaan leivästä,
vaan kaikesta, mitä Herra sanoo."

(5. Moos. 8: 3)

vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Messu kirkossa

Armahtakaa! Jumala kutsuu meitä armahtamaan toisiamme armahtamalla meidät. Jumalan suuruutta ihmettelemässä Henna-Riikka Kivistö ja Helga Anttikoski.

Hoivakoti Attendo Kyröskoski

Hartaus Attendossa

Tervetuloa hetkeksi lepäämään Jumalan kämmenellä. Hartaus on kaikille avoin tilaisuus!

Kesäraamis

Kesäraamis on uusi raamattupiiri, jossa tutkitaan Johanneksen evankeliumia yhdessä pohtien ja keskustellen. Kesällä ladataan akkuja Sanalla!