Tuhkakeskiviikon messu

Tuhkakeskiviikko: Katumus ja paasto

Messussa piirrettään tuhkaristi halukkaiden otsaan katumuksen merkiksi.

Messussa pappina Mari Metsävainio ja kanttorina Heidi Olkinuora.

pappi

Varhaiskasvatuksen pappi

Messu kirkossa

Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä. Vierailevana saarnaajana Veli-Pekka Ottman. Liturgina Anu Mätäsniemi ja kanttorina Heidi Olkinuora. Aiheena on Jumalan kansan koti-ikävä. Kristitty tietää kotinsa olevan Jumalan luona taivaassa ja siksi kaipaa sinne. Tule mukaan ihmettelemään lupausta ikuisesta elämästä!

Messu kirkossa

Jumala kutsuu meitä elämään taivaan kansalaisina maailmassa. Tätä kutsua kanssamme ihmettelemässä Mari Metsävainio ja Heidi Olkinuora, sekä Kevätesikot-kuoro. Tule sinäkin!

Messu kirkossa

Konfirmaatiomessu! Juhlimme hiihtolomaleiriläisten ja päiväkoululaisten konfirmaatiojuhlaa. Mukana menossa Henna-Riikka Kivistö, Tuomas Ukkonen, Mikkeli Kivimäki, Matti Välimäki, Anu Mätäsniemi, Heidi Olkinuora sekä isoset ja nuorten bändi. Aiheena on rukous, joka on sydämen puhetta Jumalan kanssa. Rukous on voimallista. Sillä kaadetaan vaikka muureja ja raja-aitoja!