Junnu-ilta

ke 14.2. kello 17.30 - kello 19.30

Junnu-ilta Torikadun Olohuone

Poikkeuksellisesti kokoonnumme suoraan kyröskosken urheilukentälle luistelemaan. Omat luistimet mukaan. Kävelemme torikadulle iltapalalle ja lähdemme sieltä kotiin normaaliin aikaan klo 19.30. Huom. Jos lämpötila on plussan puolella, olemme Torikadulla kuten normaalisti.

Tykkäätkö pelailusta tai musiikista? Vai olisiko sinun juttusi ennemminkin kokkailu tai kädentaidot? Leffailta tai koko syksyn kestävä pöytäjääkiekkoturnaus? Junnu-illat suunnitellaan kouluikäisten omien toiveiden mukaan. Tule mukaan ja kerro oma ideasi. Illat on tarkoitettu 1-6-luokkalaisille.

Kaikissa junnu-illoissa on mukana varhaisnuorisotyönohjaaja Tuomas tai joku muu aikuinen apunaan seurakunnan isosia, kerhonohjaajia tai vapaaehtoisia aikuisia. Et siis jää yksin, vaikka tulisitkin mukaan ilman kaveria.

*Vanhemmat! Vaikka junnu-iltoihin ei tarvitse ilmoittautua ja niissä voi käydä vaikka vain joskus, olisi hyvä jos voisitte kertoa yhteystietonne, mikäli lapsenne käy illoissa. Näin saamme tarvittaessa yhteyden teihin, vaikka lapsi ei itse muistaisi puhelinnumeroanne. Toivomme myös että voisitte täyttää kuvauslupa-lomakkeen. Samalla lomakkeella kerätään myös yhteystiedot. Lomakkeen löydät Junnu-iltojen omalta sivulta.

Tästä linkistä pääset Junnu-iltojen omille sivuille.


Ota yhteyttä

Tuomas Ukkonen
varhaisnuorisotyönohjaaja
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö

Katso myös

ma 26.2. klo 17.30 -19.30

Torikadun Olohuone

Kokkikerho 1-2 luokkalaisille

Leipomisen riemua.
ke 28.2. klo 17.30 -19.30

Torikadun Olohuone

EI Junnu-iltaa

Hiihtoloma, ei junnu-iltaa
to 1.3. klo 17.30 -19.30

Torikadun Olohuone

Kokkikerho 3-6 luokkalaisille

Leipomisen riemua.