Keidaskinkerit

Keidaskinkerit Torikadun Olohuone

Tervetuloa perjantaikeitaan rentoon tunnelmaan, jossa tänään vietetään kinkerihetkeä!

Kinkeritilaisuus on nykyisin rento yhteinen hetki, jossa kohdataan toisiamme, jutellaan ja vietetään aikaa yhdessä, lauletaan sekä tuodaan esille ajankohtaisia seurakunnan ja koko kirkon asioita.

Ketään ei "kuulustella" eikä ole pakko sanoa mitään ääneen saatikka laulaa, jos ei halua. Mahdollisuus on yhteiseen keskusteluun, mutta jokainen saa olla mukana omalla tavallaan.

Tänä vuonna kinkereiden teemana on "Kristittyjen yhteys ja ykseys". Tilaisuudessa ovat mukana pastori Mari Metsävainio ja kanttori Heidi Olkinuora.

Varsinaiset kinkerit alkavat klo 10.00 Olohuoneella, sen jälkeen kinkerikahvit, jossa vapaaehtoinen kahviraha kerätään Yhteisvastuulle.

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94, Simuna

Vanajan varttuneet

Avoin ja rento seurakuntapiiri kaikille ja kaikenikäisille riippumatta siitä, missä kylässä tai keskustassa asut!

Ulla ja Antti Linnainmaan kodin pihapiirissä os. Trossitie 94, Hämeenkyrö

Kesäseurat

Tervetuloa Linnainmaan kesäseuroihin suloisen suven keskelle!